5 stappen naar betere wimpers

Traktaties bestellen

 

 

 

 

Wimperextensions zijn parfums bezaaid met chemicaliën op basis van petroleum. Deze chemicaliën zijn zodanig versterkt dat ze de natuurlijke functie van de wimperharen versterken, waardoor ze donkerder en dikker lijken. Wimper extensions worden aanbevolen om te worden gedragen tussen de natuurlijke wimpers tot aan de punt van de wimperharen. De wimpers zijn veegvast, zodat het de ouder van de wimper niet beïnvloedt.

Het proces bestaat niet uit slechts één stap: er zijn nog 4 andere stappen die het tot een wimperverbetering ritueel maken. De 4e stap is een loktruc om de ogen te laten geloven dat er vollere en meer wimpers zichtbaar zijn. Dit wordt gedaan door het wimperversterkingsserum op de wimpers aan te brengenNaast de loktruc worden de wimperversterkende wimpers op de aangrenzende wimpers aangebracht. De wimperversterkende wimpers kunnen tegelijkertijd of afzonderlijk worden aangebracht.

Stap 2: Systemische procedure voor het aanbrengen van extensionsMet een borsteltje met fijne tanden wordt de wimperverlenging voorzichtig net boven de natuurlijke wimpers aan de basis van de wimpers aangebracht. De extension zal telkens als de wimpers worden gebruikt door de wimpers worden weggespoeld. Na het wassen krijgen de wimpers hun normale vorm weer terug.

Stap 3: Voor oog make-up te houdenHet wimper verbetering effect van de wimperextensions zal zo lang duren als de wimpers zijn natuurlijk vervellen. Daarom moeten de wimpers telkens na het aanbrengen worden gekruld en weggeborsteld. Bovendien moet oogmake-up spaarzaam op de wimpers worden aangebracht.

Stap 4: Voor mooie, actieve wimpersDe wimpers zullen bij elke keer dat ze gekruld en verlengd worden, nog mooier worden. De extensions zullen er niet meer uitvallen nadat ze een paar keer gekruld en verlengd zijn. Dit helpt de wimpers om langer op de ogen te blijven en hun schoonheid te verbeteren.

Stap 5: Gezond haarDe wimpers zijn er niet alleen voor de schoonheid, ze zijn eigenlijk heel belangrijk voor uw ogen. Ze worden sterk beïnvloed door de kromming van uw ogen. Een klein beetje wimperlijm is voldoende om ze dichter bij het ooglid te brengen. Eyeliner en mascara worden nog steeds aanbevolen, maar zijn optioneel.

Stap 6: Vergeet uw keuken niet! Terwijl u uw decoratieve wimpers aanbrengt, gebruikt u deze gelegenheid om olijfolie op uw wimpers aan te brengen. De olijfolie werkt als een smeermiddel en helpt de wimpers soepeler over de huid te glijden. unto de vloeibare supermarktproducten zijn gemakkelijk verkrijgbaar en ze zijn gemakkelijk aan te brengen. Maar gebruik ze pas na het wassen van het gezicht en bij voorkeur voordat u naar bed gaat.

Stap 7: MascaraDe laatste finishing touch om je wimpers de illusie van volume te geven is de mascara. Een goede waterproof mascara zal de levensduur van je valse wimpers verlengen. In sommige gevallen kunnen waterproof mascara’s te irriterend zijn, dus is het beter om er een op waterbasis te proberen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *