Hoe kies je een tutor?

 

Bijles wiskunde Bergen op Zoom

 

 

 

Traditionele aanpak Met een kostprijs per uur is een traditionele aanpak tutoring beter voor degenen die een sterke achtergrond in het onderwerp hebben. De bijlesgever is ervaren om u in de juiste richting te sturen en het is moeilijk voor een eerstejaars om met een firma als “zijn” bijlesgever te onderhandelen. Deze firma heeft veel ervaring en wordt gesteund door een netwerk van tutoren, meestal op lokaal en regionaal niveau. Zij hebben de reputatie goed geïnformeerd, eerlijk en ervaren te zijn.

Deze niche is ook enigszins intimiderend voor sommigen die er hun levenswerk van willen maken maar geen eerdere ervaring met taallessen hebben. De beste manier om dit aan te pakken is door eerst te overwegen een exemplaar van de SAT te halen. Dit zal je een idee geven van hoe het examen is. Ik moest het examen in 2005 afleggen, en het gaf me een goed idee van de vorm en de gestelde vragen.

Hoe vindt u een bijlesgever Het is een kwestie van de juiste bijlesgever vinden die uw kind of u persoonlijk kent. Uw kind zou geïnteresseerd kunnen zijn in een bijlesoplossing die u nooit hebt overwogen. U zou geïnteresseerd kunnen zijn in een bijlesgever die buitengewoon getalenteerd is en uw kind goed kent. U zou geïnteresseerd kunnen zijn in een professionele bijlesgever die vriendelijk en opgewekt is. De sleutel is gekwalificeerd te zijn en de juiste persoonlijkheid die past bij de behoeften van uw kind.

Het is mogelijk iemand te vinden die bij u thuis komt om de zwakke punten van uw kind te bespreken en om voorbereidingsmateriaal en oefentests door te nemen, maar het is beter de bijlesgever ook te googelen. De bijlesgever moet iemand zijn bij wie uw kind zich op zijn gemak voelt, dus als u in uw omgeving geen geschikt iemand kunt vinden, is een bijlesgever misschien een beter idee dan het inhuren van een oppas. U kunt ook iemand zoeken die bij u in huis is om voor uw kind te zorgen. Dit kan een goed vangnet voor uw kind zijn.

Hoe bijlesgeld te betalenHet is mogelijk voor bijlesbedrijven om intensieve, één-op-één bijlesdiensten aan te bieden. Hoewel deze vorm van bijles zeer effectief is, kan het veel geld kosten. Een regulier bijlesbedrijf kan ongeveer $30 tot $40 per uur in rekening brengen. Als uw kind ongeveer $ 15 per uur per les besteedt, zou u ten minste $ 120 uur bijlessen per week moeten rekenen, alleen maar om in het zwart te blijven. Vaak, zelfs als u een lokale opvoeder inhuurt voor bijlessen aan huis, moet u nog steeds hun salaris betalen.

Factoren die u moet overwegen bij het kiezen van een bijlesbedrijfEr zijn een aantal dingen die u moet overwegen bij het kiezen van een bijlesleraar. Ten eerste moet u weten of de bijlesgever betrouwbaar is. U kunt zeker willen zijn van de referenties van de bijlesgever en hun geloofsbrieven controleren. U kunt er zeker van zijn dat de bijlesgever flexibel is in zijn of haar manier van lesgeven. Dit alles zal van onschatbare waarde zijn voor het succes van uw kind. U wilt misschien ook een bijlesgever vinden die goed georganiseerd is en uitgerust is met nuttig lesmateriaal. Al deze dingen zullen u helpen ervoor te zorgen dat uw kind de best mogelijke bijles krijgt — van een betrouwbare bijlesleraar.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *