Kinderfeestjes

Kinderfeestje Den Haag

 

 

 

 

Naast de verjaardagsfeestjes kunnen ook andere groepen kinderen betrokken zijn bij een kinderfeestje. Deze partijen kunnen een thema, zoals een schoolreisje, een kinderen kunst partij, of een ander type van thema of komische gebeurtenis hebben. Sommige kinderfeestjes kunnen wedstrijden, een prijsuitreiking, of andere vormen van sportieve evenementen op een regelmatige basis. Kinderen kunnen aan dit soort feestjes deelnemen op zowat elk moment, behalve op geregistreerde dagen voor het schooljaar, regionale evenementen, staatsconferenties, of andere onderdelen van de administratieve kalender. Een verjaardag of een andere niet-schoolse functie telt dus niet als een kinderfunctie in het kader van dit sub deel.

Een levensgebeurtenis voor een bejaarde wordt beschouwd als een verjaardagsfeest. Het is echter geen levensgebeurtenis. Naast de verjaardag functies vindt een pensioneringsfeest gewoonlijk regelmatig plaats op de derde zondag van elke maand (behalve in januari, april en oktober) en andere keren op de vierde zondag van de maand. Het pensioneringsfeest is gewoonlijk een door de deelnemer losjes georganiseerd blokfeest, wanneer de deelnemer 65 jaar wordt. Het pensioneringsfeest is een eenmalige gebeurtenis en geen regelmatige viering van het leven.

Enkele speciale evenementen die als kinderfeest (of een ander soort feest) kunnen tellen, zijn:

Verjaardagsfeestjes voor kinderen die de mentale leeftijd van twee jaar of ouder hebben bereikt, en/of kinderen met een handicap van 4 jaar of ouder.

Verjaardagsfeestjes gesponsord door schooldistricten.

Verjaardagsfeestjes voor bibliotheken, gemeenschapscentra en anderen in groepen georganiseerd door verkopers of clubs.

Een verjaardagsfeestje voor ouders van kinderen in niet-openbare lagere of middelbare scholen wanneer die kinderen vier of vijf jaar oud zijn.

Verjaardagsfeestjes voor leraren, kerkleiders, schooldirecteuren, of andere leiders van de gemeente of leden van de clerus.

Babyshowers, baby jeans party’s, grootouderdag en andere soortgelijke vieringen, en soortgelijke, kleine conventies.

Een groep die regelmatig bijeenkomt in andere dan openbare fora, zoals een rockband, of die als onderdeel van haar reguliere concertagenda een speciaal evenement organiseert voor luisteraars van een rockalbum, wordt soms toch beschouwd als een kinderevenement. Zij worden niet beschouwd als door de omroeporganisatie gesponsorde evenementen met een ander doel, de sprekers spreken er niet over tijdens hun concerten, zij worden niet vermeld in het programmaboekje, en worden daarom niet beschouwd als een feestelijke functie.

Gezondheidszorg/ziekenhuizen

Lessen en seminars met betrekking tot medische, sociale en andere extreme situaties worden door de FCC geïnspecteerd en goedgekeurd als permanente educatie-evenementen die zijn toegestaan voor kinderen jonger dan 12 jaar. Ook worden zij door de FCC aangewezen als officiële FCC-onderwijsprogramma’s, onderwijsevenementen of kwaliteitsborgingscursussen waaraan kinderen mogen deelnemen, en waarbij gebruik mag worden gemaakt van muziek, geluidseffecten en grafische voorstellingen, maar niet van commerciële reclame. Dit kan worden beschouwd als programma’s met een leeftijdsbeperking voor minderjarigen, aangezien zij uitsluitend beschikbaar zijn voor kinderen onder de 12 jaar. De FCC moet al deze uitstapjes goedkeuren en kan de goedkeuringen intrekken of weigeren wegens voldoende gevaar of gevaar voor de openbare veiligheid. De FCC zal de goedkeuring niet intrekken indien zij vaststelt dat de deelnemers aan de ontvangsten niet jonger waren dan 12 jaar, dat zij veilig hebben gehandeld en zelfs maatregelen hebben genomen die de veiligheid van het publiek positief hebben beïnvloed, of dat niemand in het publiek door de concerten en dansen schade heeft geleden. Dergelijke evenementen kunnen ook eenmaal per jaar door de FCC worden geëvalueerd.

De categorie redelijke toegang voor kinderen van de FCC weerspiegelt het feit dat kinderen een achterban zijn van vele instanties (b.v. openbaar onderwijs, ziekenhuisdiensten, gemeenschapsleiders, gekozen functionarissen en in het U.S. Congres verscheidene leden van het Congres) en plaatsen binnen dezelfde gemeenschap; en hun belangen variëren van nadelige gevolgen voor of belemmering van hun bestaan in een van deze instanties tot hun pogingen om gelijke deelneming aan programma’s en diensten te verkrijgen van hun plaatselijke en partijgebonden vertegenwoordigers.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *