Zwangerschapscadeau-ideeën

Kraamcadeau met naam

 

 

 

 

Materialen van goede kwaliteit – een bodyboard van Aéropostale is niet te duur, een unieke legging van Clayton zou een prachtig cadeau zijn. De lijst kan nog wel even doorgaan.

Uw kraamcadeau moet vooral iets zijn dat de moeder graag en veel ontvangt. Bij La Leche wordt elk product met de hand gemaakt door een professional. Ze zijn uiteraard betrouwbaar en altijd bij de hand. Het is dus heel gemakkelijk om een kraamcadeau van tijdloze kwaliteit te kopen, rechtstreeks in je brievenbus geleverd.

Kenmerken van kraamcadeaus

Baby- of kraamcadeaus kunnen soms zeer delicate voorwerpen bevatten, zoals lievelingsjuwelen, zeer kostbare andere kleding, een geliefde bijbel of een uniek stuk speelgoed.

Om uw geld vooruit te houden, is het een goed idee om kraamcadeaus te kopen van een goede vriend of familie. Zij kunnen ze naar u opsturen vanuit Frankrijk (probeer een vriend die uit Frankrijk komt).

Zwangerschapscadeau van een vriend of familie

Baby’s kunnen voor moeder dierbaarder zijn dan hun moeder alleen. Zij moet zich speciaal en geliefd kunnen voelen, begrijpen dat zij, omdat de baby zo kostbaar is, moet genieten van elk moment dat zij met haar dochter deelt.

Daarom moeten geschenken die elke dag moeten worden overhandigd, elementen bevatten die een kind/meisje haar liefde tonen en die het kind/meisje een speciaal gevoel kunnen geven.

Zwangerschapscadeaus van vrienden en familie:

Chocolade, juwelen, oorbellen, sleutelhangers…

Baby’s krijgen vaak geschenken van grote waarde, zoals een auto, of wanneer er verjaardagscadeaus worden gemaakt. Men kan zeggen dat het natuurlijk duurder is voor een klein kind. Dit is soms een manier voor kleine kinderen om hun waardering te tonen.

Een goede prijs:

Een jong kind kan dit alles kopen voor een klein prijsje van een verantwoordelijke winkel. Hij kan geld besparen door deze dure geschenken niet te kopen.

Moederschapscadeau van een vriend of familielid van het kind

Dit is ook in strijd met de traditie, maar een manier voor het kind om haar liefdevolle en speciale gevoelens te tonen.

Een kind kan, letterlijk rechtstreeks van zichzelf, een klein geschenk van liefde kopen. Hij kan de producten kiezen die voor hem of haar geschikt zijn. Want zoals we allemaal weten, wat een klein kind op het allerbeste moment wil, is liefde van een ouder.

De moeder of de vader kan de liefde van de dochter of de zoon niet kopen. Daarom kan het geschenk alleen gegeven worden door de vrienden of verwanten van het kind. Voor u is het kind een vriend, meer niet.

– het kind moet zijn liefde betuigen aan zijn moeder EN aan zijn vader – het geschenk moet sentimenteel zijn, gebaseerd op de persoonlijkheid van het kind het soort geschenk is dus belangrijk voor de volwassen onafhankelijkheid

Wat moet je sturen?

Hoe uit je je liefde voor je dochter of zoon? Hoe kunt u uw kind in uw hart sluiten? (Dit is misschien moeilijk te begrijpen voor ons in het Engels, we hopen dat deze uitleg ieder van jullie kan helpen!)

1. Moedig de meisjes aan en voel haar aan. Benadruk de kwaliteiten die ze heeft (heldere ogen, een stralende glimlach, bronnen van lach,…) .

2. Moedig de jongens aan en voel zijn. Benadruk zijn kwaliteiten (getalenteerd, goed in zijn hobby, een goede vriend, originaliteit,…) .

3. Moedig de baby aan (zolang uw dochter of zoon nog ademt).

4. Moedig protectiviteit aan (zorgen, zorgen, zorgen, vertrouwen, protectiviteit, geloof, vertrouwen,…).

5. Bouw op dat vertrouwen, door bijvoorbeeld naar de naam van de baby te vragen.

6. We hebben een prachtige dochter en zouden graag willen dat jij haar moeder wordt! Vertel je vriend of familie wie ze is, haar gewicht, haar schoonheid, haar haar, haar huid, haar haar, haar stem, haar punt en haar speciale eigenschappen. Als je vriend of familie haar nog niet kent, vertel het ze dan, nomineer haar moeder voor vriendin van het jaar! Kies haar als moeder en je hebt de kans om herinneringen te maken en de wedstrijd te winnen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *