Volledige babyvoeding
Hele babyvoeding kan in de koelkast worden bewaard en worden gebruikt wanneer u maar wilt. Vóór 4 maanden wordt de normale bewaartemperatuur van de koelkast ingesteld op koel en droog. Overgebleven voeding kan worden gebruikt voor snelle maaltijden door het in te vriezen.
Brood opwarmen
R Encyclopedie, De kinderreis, Vol. 29, p. 29-30
Rousseau’s Dieet,
Voeg rijst toe aan uw witte rijst vele dagen van tevoren. Voeg 1 kop kleefrijst 2 1/2 uur van tevoren toe aan uw bereiding. Laat de rijst op kamertemperatuur komen en voeg 1-2 eetlepels honing of sinaasappelsap toe. U kunt ook wat vers fruit toevoegen, zoals sinaasappels, ananas, etc.
Snel koken
Als je een druk persoon bent en geen tijd hebt om een grote maaltijd te koken, kun je een eenvoudige voeding in een kom maken met oud brood, spliterwten, kaas, room, en een andere lekkere klapper. Gebruik een kaas en cracker stick voor het brood. Dit is een prima tussendoortje na schooltijd.
Soep is vrij gemakkelijk te maken. Koop een stel goedkope plastic soep makers. Deze zullen een mooi brood maken zonder het gedoe van te moeten rijzen. Doe er genoeg water in om de bodem van de soepkom te bedekken. Voeg ½ kop water toe per 1 kop spinazie. Voeg ½ kopje olijfolie toe en doe het deksel erop. Maak de tang goed vast om ervoor te zorgen dat het water en de olie er niet uitlekken. Laat 1 uur op matig vuur koken. Voeg een beetje zout en peper naar smaak toe. Je kunt de soep in kommen of andere bakjes scheppen.
Eieren in een mandje
Dit is een super makkelijk en gezond recept. Het vriest heel goed in en heeft een pittige eiersmaak.
¼ pond Spelt: Dit is een snel groeiend tarwe soort zaad. Door het kiemproces komt het zetmeel vrij en zijn de wortels zacht en eetbaar. Dit is een uitstekende aanvulling om in de voorraadkast te bewaren.
2 eieren
2 theelepels gemalen lijnzaad
1 kopje olijfolie
1 theelepel zeezout
Biologische plantaardige olie
kaas naar keuze, in plakjes of geraspt
1-2 eetlepels rauwe honing
Gebruik een trechter. Maak een zakje door de gekiemde zaden in hun vliesjes te wikkelen. Zet ze een paar weken in de koelkast. Nadat ze ontdooid zijn, doe ik ze in een zakje en bewaar ze voor toekomstig gebruik.
Vergeet niet de zaden uit de ontdooide vliesjes te halen, ze te scheiden en ze op een koelplaat te leggen.
Verhit de olie in een pan, ongeveer 325 graden en bak het ei per minuut met een lichte tempering. Na elke kantVouw de twee kanten op elkaar en verwijder de bolster.
Stamp de pan zachtjes tot een ovale vorm. Als u klaar bent, verhit u de olie in de pan op een matig vuur. Bak het ei per minuut en haal het uit de pan.
Haal het filetdeel heel voorzichtig uit de pan en bestrijk het met het fijngestampte lijnzaad en voeg dan de andere ingrediënten toe. Nogmaals, roer het beslag voorzichtig. En bak voor ongeveer een minuut.
U kunt het juiste warmteniveau testen met een vinger en een voet. Het beslag moet een beetje aan de hete kant zijn. Maar het is waarschijnlijk een beetje te heet voor conventionele ovens. Ik heb getest of het geschikt is door het op de andere kant in de oven te zetten. En het werkt!
Lees meer: